Disney,  Natuurmomenten

Cats and dogs…

februari 2018
Hoe gek ik zelf ook op honden ben (en zij gelukkig ook op mij), Disney is er nog niet uit. Zij vertrouwt haar blaffende mededier (nog) niet helemaal, of ze nu groot of klein zijn. Dus cats and dogs? Nog even niet, als het aan Disney ligt. Zo waren we laatst op het grasveld achter, toen de kleine meid plotseling in sluipmodus schoot; er kwamen twee honden aan. Correctie: hondjes.

Sluipmodus: honden gesignaleerd!

Het bleken twee buurhondjes, dus hoe leuk zou het juist zijn als ze daar vrienden mee zou worden? De buurman dacht daar ook zo over, dus hij en ik deden een poging tot bemiddeling. Zijn hondjes waren bereid om mee te werken, maar je raadt het al, Disney niet! Zij had zo haar bedenkingen en besloot de boel eerst maar eens veilig vanaf mijn schouders te bekijken.

Kattenkop
En net toen de drie wat dichter tot elkaar leken te komen, bleek kitten Disney een echte kattenkop. Mijn stress level schoot omhoog. Ik dacht ‘o jee, o nee!’, maar de buurman moest erom lachen en zei dat het juist goed was dat ze haar grenzen aangaf (nou, pfoe, níet voor mijn hart).

Disney in de verdediging/aanval

Volgende keer pakken we de fiets wel weer!