Overal Gefladder

Gefladder bij GroeneBuurten

En dan krijg je opeens een bericht dat Gefladder is gesignaleerd bij GroeneBuurten. GroeneBuurten is een organisatie die zich inzet voor groene, duurzame en sociale buurten in Amsterdam Oud Zuid, de Zuidas en het Vondelpark. En waar het gaat om vergroening, komt dat groene boek natuurlijk ook om de hoek kijken. Daar drinken we een bakkie koffie op (overigens niet groen, maar zwart).

GroeneBuurten voor vergroening met Gefladder

GroeneBuurten op Facebook: Ken je de Groene Bieb van GroeneBuurten al? Deze keer lichten we het boek ‘Gefladder, natuur met een knipoog’ uit. Sinds vandaag bij ons te leen en natuurlijk te koop in de boekhandel.
Hoe een onttegelactie in een tuin kan leiden tot meer groen wat weer vogels aantrekt en de liefde voor natuur aanwakkert. Marjori Hong ging steeds meer stilstaan bij het gefladder in de tuin, het park en het gefladder door het hoofd (ook wel fantaseren genoemd). Uiteindelijk leverde dit het boek ‘Gefladder, natuur met een knipoog’ op. Een prettige kijk op onze alledaagse natuur. Groene tussendoortjes, verantwoord en licht verteerbaar!

GroeneBuurten
J.M. Coenenstraat 4
1071 WG Amsterdam
Telefoon: 020 – 662 82 37
Email: info@groenebuurten.nl

GroeneBuurten