Nieuwsflits,  Overal Gefladder

Gefladder expo bij opening natuurspeeltuin

  • Datum: 11 juli 2012
  • Locatie: Natuurspeeltuin de Natureluur
    President Allendelaan 4
    Sloterpark, Amsterdam Nieuw-West
Expositie Gefladder tijdens opening natuurspeeltuin De Natureluur

Tentoonstelling
Wouter Dolmans, gastheer van natuurspeeltuin De Natureluur, vroeg mij of ik met Gefladder deel wilde uitmaken van de officiële opening op 11 juli. Jammer genoeg kon ik pas op de ochtend van de 11de met de opbouw van m’n plek beginnen. Op zich zou dat geen probleem zijn, aangezien de feestelijkheden pas om 13.00 uur zouden beginnen, maar die ochtend…

Expositie Gefladder tijdens opening natuurspeeltuin De Natureluur

Regen, regen, regen
En nog meer regen, regen, regen en regen. Er kwam geen eind aan, en ik zag al helemaal voor me dat die opening letterlijk in het water zou vallen, wat zonde! Uiteindelijk werd het toch nog droog, alleen was er véél te weinig tijd overgebleven om alles netjes te kunnen ophangen. Ik wenste op dat moment sterk dat ik net als een paar anderen óók een dag van tevoren – binnen/droog in het educatiecentrum – aan het aankleden van de bouwhekken had kunnen beginnen. Maar ach, wat heb je aan ‘had ik maar’. Dus snel aan de slag, met gelukkig de spontane hulp van… ‘O jee, ik ben zijn naam vergeten’ (maar nogmaals heel erg bedankt!).

Expositie Gefladder tijdens opening natuurspeeltuin De Natureluur

Nieuwe uitnodiging
Met z’n allen hebben we genoten van een toch nog geslaagde opening. Wat Gefladder betreft kon ik alleen maar erg tevreden zijn over de vele positieve reacties. Leuk, zo’n eerste keer ‘zonder de website’. Met daaropvolgend een uitnodiging van Inger Schmit (Openbare Bibliotheek Amsterdam) om in Bibliotheek Geuzenveld te komen exposeren. Te gek!!!

Expositie Gefladder tijdens opening natuurspeeltuin De Natureluur

Amsterdam, Stadsdeel Nieuw-West

Het printen en lamineren van de foto’s en teksten mocht overigens plaatsvinden op de Repro Afdeling van het stadsdeelkantoor het Tuinstadhuis op Plein ’40-’45.

Dank!

Buurttelevisie Nieuw-West