Overal Gefladder

Gefladder in De Natuurkamer

Gebouw De Drijfsijs staat op een mooie plek in het Sloterpark. Aan de ene kant heb je de kinderboerderij, kruidentuin en natuurspeeltuin De Natureluur en aan de andere kant de heemtuin en het Ruige Riet. Het gebouw is vandaag de dag een buurtbewonersbedrijf, De Natuurkamer. Hier vinden wijkbewoners, (kleine) ondernemers en organisaties in Amsterdam Nieuw-West elkaar in projecten, activiteiten en… Gefladder!

Koos Marinus in de huiskamer van De Natuurkamer

Boswachter Koos Marinus met Gefladder in De Natuurkamer

Een echte Ranger

Zeg je De Natuurkamer, dan zeg je ook Koos Marinus. Hij is niet alleen initiatiefnemer van dit buurtbewonersbedrijf, maar ook leerkracht en… boswachter. Grote kans dan ook, dat je hem met zijn boswachtershoed op en in gezelschap van een groep kinderen tegen het lijf loopt in de heemtuin. Om te ervaren, te leren, plezier te hebben en te houden van de natuur. En alles is uiteraard niet mogelijk zonder de goede samenwerking met medewerkers, de natuurspeeltuin en een aantal zeer trouwe vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat er heel wat en steeds meer te beleven valt aan de President Allendelaan.

Tussendoor
En heb je als bezoeker van dit prachtige stukje natuur trek in een natje of een droogje, dan kun je terecht bij de kiosk van De Natuurkamer. Uiteraard vind je hier ook de groene tussendoortjes ;-)

De groene tussendoortjes van Gefladder, verkrijgbaar bij de kiosk van De Natuurkamer