Gefladder met Vanessa van Munster

In 2019 ontdekte ik tijdens mijn werkzaamheden voor Dunweg Uitvaartzorg het mooie werk van Vanessa van Munster. Zij beschilderde uitvaartkisten en met plezier maakte ik daar een inspiratiepagina over: beschildering uitvaartkisten.

Gefladder op de kist - uitvaartinspiratie

Vrolijke illustraties
Al snel ontdekte ik dat Vanessa naast het beschilderen van uitvaartkisten, ook grappige creaties tekende. Daar werd ik toch wel spontaan vrolijk van. Kijk maar eens op haar website Nesjakleintjeart.nl of op haar instagram account. In ieder geval wist ik, dat wanneer Gefladder ooit als boek uit zou komen, ik háár graag als illustrator wilde.

Gefladder in progress…
Wat was ik blij dat Vanessa mijn opdracht voor de cover van het groene boek wilde uitvoeren, want ik wist al lange tijd precíes wat ik wilde. Enthousiast ging zij dan ook met het idee en de aanwijzingen aan de slag en werd de illustratie uiteindelijk helemaal wat ik voor ogen had gehad, een blikvanger!

Gefladder deel 1 – Natuur met een knipoog

Gefladder het boek - Auteur Marjori Hong, Illustrator Vanessa van Munster

Gefladder in de boekenwinkel
Toen ik laatst even binnenliep bij de boekenwinkel, sprong het groene boek meteen in het oog. Ik stuurde Vanessa dan ook lachend een berichtje met: Waar Gefladder is, is NesjaKleintjeArt!

Geef (jezelf) een groen boek cadeau!