Natuurmomenten,  Overal Gefladder

Gefladder op de kinderboerderij

Tja, de kinderboerderij. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er meestal kom zónder kinderen! Ja echt, en dat is dikke pret. Ik bedoel, dieren zijn super trouw. En ze lachen om m’n grappen. Ook als ik helemaal niet grappig ben. Neem nou de ezel, de goedzak is zelfs te porren voor een gezellige selfie.

Gefladder op de kinderboerderij - Marjori en de ezel, dikke pret

Vaak is goede vriend Paul de sjaak. Dan denkt hij een ontspannen wandelingetje door het park te maken, om vervolgens weer aan te moeten zien hoe ik alles om me heen vergeet. En bepaald onopvallend gaat dat niet, aangezien mijn lach nogal luid is, o jee!

Inmiddels is Paul wel wat gewend en de schaamte voorbij (hihi) en maakt er dan maar zijn eigen project van:

Gefladder behind the scenes

Pig Pret - foto Paul Koene

Familie Walliser Schwarznase
“Kijk eens hoe goed jullie op de foto staan?!”

Gefladder op de kinderboerderij met de Walliser Schwarznase familie - Moeder schaap met lam

Met een lekker knapperig blaadje, houd je een lekkere knapperd wel in je buurt.

Marjori heeft haar momentje met een knappe Walliser Schwarznase ram

Time out

Paul Koene met de Walliser Schwarznase