Disney,  Natuurmomenten

Kitten Disney gek op mango

november 2017
Mijn kittige kitten Disney is me er een. Het is dat ik haar met eigen ogen ‘pas geboren en onder het bloed’ bij haar kattenmams heb zien liggen, anders zou ik nog denken dat ik haar zelf gebaard had. De kleine meid is namelijk net als ik… gek op mango!

Kattenkwaad
Met een bord gevuld met mijn happy food – mango en avocado – nam ik plaats op de bank toen opeens vanuit het niets, Disney op m’n bord sprong! Gretig dook ze met haar neus tussen de stukjes mango. Huh, dacht ik? Lust ze dat?

Kwaad bij katten
Snel raadpleegde ik Google om te kijken of mango wel of geen kwaad kan bij katten. Dat was niet het geval, waarna ik Disney een stukje voorhield. En ja hoor, mevrouw begon er gretig aan te likken en van te happen. Mijn little miss princess bleek een echte mango girl te zijn!

Inmiddels krijgt Disney dagelijks haar tropische hapje en blijkt ze zelfs nog meer soorten fruit te lusten (pomelo, peer, ananas, lychee, kaki). Maar… er gaat niets boven mango!

Zóóóveel liefde voor haar tropische hapje

Kitten Disney likt aan mango

Love, love, love, love…

Kitten Disney looooves her mango!

Van mij…

The mango is mine mine mine, denkt kitten Disney

“Dón’t touch my mango!”

Don't touch my mango!

Kitten Disney probeert een stukje mango van het bord te pikken

Disney blij met haar eigen bordje mango

Kitten Disney krijgt haar eigen bordje mango