Natuurmomenten

Kleine kokette Katinka is een spelbreker

mei 2015
Nou, ik ben erachter gekomen hoor. Het is duidelijk waarom duif Toos zich laatst zo misdroeg met een andere man. En dat ook nog eens onder de snavel van haar eigen vent. Ik snapte al niet waarom Tinus het allemaal maar pikte en dacht echt dat Toos iets goed te maken had. Maar wat zat ik ernaast! Toen ik zojuist alle beelden van de maand mei bekeek, bleek namelijk dat niet Toos maar Tínus iets goed te maken had (vandaar dat hij niet boos werd, want hij wist natuurlijk zelf al dat hij geen recht van spreken had). Het blijkt dat stiekeme Tinus eerder deze maand is vreemdgegaan met een andere vrouw. Nu ja, stiekem? De beste man is gewoon openlijk met die kleine kokette Katinka – want zo schijnt dat mokkel te heten – in bad gedoken. In de echtelijke tuin nog wel! Ja, zo krijg je Toos wel boos.

Duiven Tinus en kokette Katinka samen in bad

Na enig uitzoekwerk kwam aan het licht dat die Katinka bekend staat als een verlegen meisje, maar tss, zo verlegen is ze dus heus niet. Een spelbreker, dát is ze. Ze heeft behoorlijk de rust en chemie verstoord binnen het huwelijk van  duiven Toos en Tinus (want geloof me, die twee knokken elkaar momenteel de tuin uit! – binnenkort meer hierover).

Over kleine kokette Katinka

Kijk ze nu zitten, de spelbrekers.

Duiven Tinus en kokette Katinka samen in bad

En ze noemen háár kokette Katinka?! (Ik hoor het Toos al denken.)
Tja, erg charmant kun je deze duivendame inderdaad niet noemen…

Weinig charmants te bekennen aan duif kokette Katinka

VIDEO
Overspel in bad

  • De vanzelfsprekendheid waarmee Tinus zich met een andere vrouw bezighoudt, is stuitend. Katinka zelf lijkt er gelukkig wat meer moeite mee te hebben. Na het bad – waar ze druipend uitstapt – lijkt ze namelijk tot bezinning te komen (óf ze is gewoon bang dat Toos elk moment ten tonele kan verschijnen). In plaats van zich knus naast Tinus te voegen, loopt ze van hem weg, om vervolgens op het bistro tafeltje tot de conclusie te komen, dat ze maar beter het duivenpad kan kiezen. Dag Katinka.