Links

Bloomies - Bloemenwinkel in Winkelcentrum Mosveld nr. 99Bloomies – Voor gezelligheid en kleur in huis
Bloemen houden van mensen en mensen houden van Bloomies. Van Jolanda natuurlijk. De winkel staat in Winkelcentrum Mosveld in Amsterdam Noord. Ga snel eens langs, voor uw kloddertje roze hiiiiier!

ROOTS magazineRoots – Midden in de natuur
De natuur zal altijd blijven verrassen en net zo vaak zullen we ogen tekort komen. Fijn dat we dan nog kunnen genieten van het mooie magazine Roots. Oók op het web.

In balans met yogaYoga – Aandacht voor jezelf
Dacht je dat balans tussen lichaam en geest niet voor jou was weggelegd?
De verschillende yogahoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken helpen je bijzonder goed op weg.

Tuincentrum OsdorpTuincentrum Osdorp – Een plek vol inspiratie, een plek om je even op te laden!
Groen is goed, groen is gezellig, groen is… Tuincentrum Osdorp. Niet te groot, niet te klein; ideaal voor een inspirerend rondje natuur. Ook een fijne plek voor een babbel, hapje en drankje tussendoor (ikzelf ga er geregeld gezellig lunchen).

VivaraVivara – Alle boodschappen in huis?
Lekkere hapjes, leuke huisjes en geschikte en gewilde planten voor vogels, kikkers, vlinders, egels en meer. Makkelijk besteld, en alles netjes bezorgd.
Je zult er een hoop nieuwe (gevleugelde) vrienden mee maken.

Vrienden van de SloterplasVereniging Vrienden van de Sloterplas – Kom je er ook bij?
Vriendschap een illusie? Zeker niet. Als vriend of vriendin van zo’n mooi stukje natuur, zit je natuurlijk goed. Om lid te worden betaal je slechts € 5,- per jaar. Doen!

ArtisArtis – Vol bijzondere verhalen
Het blijft een heerlijk uitje voor jong en oud: een bezoek aan Artis, de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in de hoofdstad.
Dagje Amsterdam? Dagje Artis!

VogelbeschermingVogelbescherming – Tuininrichting voor een tuin vol vogels
Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. Je kunt een handje meehelpen door bijvoorbeeld je tuin zodanig in te richten, dat de vogels zich er prettig voelen. Je beloning? Veel plezier!

Wilma's kikkersiteWilma’s kikkersite – Vind jij die bolle ogen ook zo charmant?
Hun aanwezigheid maakt de tuin alleen maar nóg interessanter, kikkers. Hoe leven die kwakende gasten, die in het oude Egypte zelfs heilig waren? Wilma weet er meer van.

Werkgroep lepelaarWerkgroep lepelaar – Over de ontwikkeling en de leefgebieden
Ben je onder de indruk van het broedende stel lepelaars in het Sloterpark en wil je meer over deze prachtige vogels te weten komen? Neem dan eens een kijkje bij deze werkgroep.