Natuurmomenten

Met een Schotse kus

september 2012
In juli dit jaar ben ik vreemdgegaan en nee, daar heb ik geen spijt van (sorry Sloterpark). Vriendin Maddy nam mij mee naar het Vijfhoekpark in Zaandam, waar zij dagelijks met haar hond een rondje maakt. Ik was er nog nooit geweest en heb dan ook volop genoten. Niet alleen van de mooie ‘stillevens’, maar ook van die leuke Schotse familie die daar woont, de familie Hoogland.

Marjori & Maddy in het Vijfhoekpark in Zaandam met de Schotse Hooglanders

Al eerder vertelde ik dat Maddy en haar hond dik bevriend waren geraakt met deze familie, die oorspronkelijk uit Schotland komt. Maar wat Maddy eerder nog niet wist – inmiddels wel – is dat het een Schotse gewoonte is om een hechte vriendschap te bezegelen met een kus.

Wat ontzéttend lief. 
SMAK!

A traditional Scottish kiss

Maddy Weide krijgt een dikke zoen van haar Schotse New Best Friend Forever