Natuurmomenten

Ook duif Tinus houdt van yoga

juni 2015
Ha ha, op de eerste ochtend van de maand wilde duif Tinus opeens meedoen met yoga in de tuin. Tenminste, hij bleef maar om me heen hangen, hilarisch. Zat ik in een achteroverbuiging, bleek Tinus ‘op z’n kop’ achter me te zitten. Zat ik in een twist, kwam Tinus weer om de hoek kijken. Hij hield me nauwlettend in de gaten.

Af en toe schoot ik gewoon hardop in de lach als hij weer ‘plotseling’ vlak naast een hand of voet bleek te staan. Niet echt bevorderlijk voor de concentratie, maar gezellig was het wel.

In de tuin: duif Tinus toont interesse voor yoga

Tinus had zo z’n best gedaan; hij bleek een waar yogatalent. Na de yogasessie werd hij dan ook beloond met wat tarwevlokken (en ja, ik weet heus wel dat het hem alleen maar dáár om te doen geweest is).