Natuurmomenten

Witte kwikstaart in Sloterpark

april 2016
Net binnen, terug van hardlopen en nu, met de zweetdruppels op m’n gezicht, zittend achter m’n laptop. Waarom? Omdat ik in het park een leuke ontmoeting had waar ik de rest van m’n hardlooproute aan ben blijven denken. Ik had die vreemde vogel – die overigens prachtig was – namelijk nog niet eerder in het Sloterpark gezien. Sowiesó nog nooit gezien, en zijn naam wist ik dan ook niet.

Zoek en gij zult vinden
Na Google zojuist de zoekwoorden: vogeltje zwart wit grijs gegeven te hebben, was het mysterie per direct opgelost. Ik blijk net in het Sloterpark kennis gemaakt te hebben met de witte kwikstaart. Nou, ik wil deze gevleugelde knapperd wel vaker tegenkomen. Hopelijk een keer tijdens het wandelen met m’n camera bij de hand ;-)

Nu lekker met een extra voldaan gevoel een douche pakken en dan… aan de slag!