Natuurmomenten

The Bird Watcher

Imaginary Family

juni 2014
David Sambrée uit België stuurde mij een link naar dit nummer: The Bird Wachter.
“Echt iets voor jou!”, schreef hij erbij.

Na de eerste nieuwsgierige blikken op de videoclip moest ik lachen en huiveren tegelijk, want o jee, wat bedoelde David met die opmerking? Kom ik over als de persoon in het filmpje? Nee toch zeker? Ik heb niet eens een verrekijker! (Even daarvoor was ik nog van het ene naar het andere raam ge(s)lopen, om met mijn camera de gebeurtenissen in de tuin vast te leggen, maar dat terzijde ;-) )

(video onderaan pagina)

The bird watcher - imaginary family

The bird watcher - imaginary family

Toch wel gefascineerd door dit zeer ongewone nummer vol hypnotiserende klanken en die bijzondere videoclip, naderde het verrassende slot. Waarna ik in stilte naar het beeld bleef staren.