Sneeuwwitte zwanen

maart 2017
Een van de fijne dingen van het voorjaar, is voor mij toch wel dat het weer vroeg licht is en ook pas later donker wordt. Dit houdt niet alleen in dat ik als vroege vogel ook weer lekker vroeg kan gaan hardlopen of wandelen, maar ook dat er ná het werk nog een wandelingetje gemaakt kan worden. Als vrouw ga je natuurlijk niet zo snel in je eentje een donker park in, dus met het licht terug, kan mooi m’n natuurijke ritme weer opgepakt worden.

After work walk
Thuiskomen, omkleden, makkelijke stappers aan en heerlijk een blokkie om maken. Even het hoofd legen en het lijf een oppepper geven. Vandaag betekende het tevens lekker uitwaaien aangezien er flink wat wind stond.

Vlak bij huis werd eerst even stilgehouden bij twee sneeuwwitte zwanen die hun veren aan het poetsen waren. Wat zijn ‘t toch prachtige, koninklijke vogels.

VIDEO
De witte was

Toen ik na zo’n 40 minuten wandelen weer over de witte fietsbrug liep en bijna bij huis was, zag ik de twee sneeuwwitte zwanen onder me door zwemmen. Aangekomen op de plek waar ze hun wasje gedaan hadden, lag me een koninklijke veer op te wachten. Zo had m’n na-het-werk wandelingetje dus mooi nog een souvenirtje opgeleverd!

 Zwanenveer