Disney,  Natuurmomenten

Gefladder met… Nesjakleintjeart

juli 2019
Een tijdje geleden ontdekte ik voor mijn werkzaamheden voor Dunweg Uitvaartzorg, het mooie werk van Vanessa van Munster. Met plezier maakte ik er een inspiratiepagina over: beschildering uitvaartkisten.

Gefladder op de kist - uitvaartinspiratie

Humor
Naast het beschilderen van uitvaartkisten, tekent en schildert Vanessa nog veel meer. Heel grappige creaties, waar je spontaan vrolijk van wordt. Kijk voor een impressie maar eens op haar instagram account: nesjakleintjeart

En zo werd ik vorige week dus verrast, want wat bleek? Vanessa had mijn kleine meisje op beeld vereeuwigd! Disney lijkt sprékend!!! Ik was en ben dan ook dolblij met deze mooie tekening.

Online te bestellen
Op haar website Nesjakleintjeart.com kun je zien wat voor ‘cadeautjes’ er van Vanessa’s creaties te bestellen zijn. Het gaat van kussens tot ansichtkaarten tot mokken. En ja, bij die mokken moest ik óók meteen aan Gefladder denken. Jij ook?

Duif & Huismus