Natuurmomenten

Gulle Geile Geert

april 2016
Gulle Geile Geert is een hitsig konijn dat ik laatst tijdens een ommetje tegenkwam. Ik wandelde om de natuurspeeltuin en dan kom je automatisch ook langs Kinderboerderij Sloterpark. Bij een blik op het grasveld, zag ik dat Geert nét heel gul zijn kwakkie in een schone dame deponeerde. Omdat ze meteen daarna heel lief naast elkaar gingen liggen, besloot ik een stukje te filmen, niet wetende dat Gulle Geile Geert voor een tweede ronde ging.

  • Saillant detail: terwijl ik dit schrijf, luister ik naar de radio, Classic Motown. En werkelijk, je zult het vast niet geloven, maar het volgende nummer stond nét op, hahaha: ‘Love Machine’ (ik ben het nummer meteen op gaan zoeken om het aan dit verslag toe te kunnen voegen).

Onverzadigbaar
Waar de schone konijnendame er wel helemaal klaar mee was, dacht Gulle Geile Geert daar duidelijk anders over: hij had nog meer dan genoeg over! Hoopvol bleef hij dan ook om de reeds verzadigde konijnendame hangen. Alsof je hem hoorde zeggen: “Aaaah, toe nou. Nog één keer.” Toen het hem echter duidelijk werd dat de dame er werkelijk niet meer voor te porren was, ging Geert als een dolle achter de andere konijnendames aan. Alleen… de andere dames hadden totáál geen behoefte aan een gulle gift van Geert! Wegrennen was het enige wat ze konden doen. En Geert erachteraan: “Aaaah, toe nou schatje, jij en alleen jij bent de enige voor mij, écht!”

VIDEO
Viagra of Duracell?

Duivendaad
In de tuin bleken óók slaapkamerbezigheden gaande, alleen was er daar wél sprake van een monogame relatie. De twee dolverliefde houtduiven die ook vorig jaar al helemaal blij met elkaar waren, konden het niet laten. Van stiekem achter de schutting wilden zij wederom niets weten. Zij deden het gewoon óp de schutting. Ach ja…