Natuurmomenten

Kikkers in wording

juni 2013
Ik ben verliefd. Echt. En dat zal nog een probleem worden straks, wanneer ik mijn definitieve keuze moet gaan maken. Want wie krijgt de kus? Wie wordt mijn prins?

Welke kikker krijgt dé kus?

Maar goed, dat is voor latere zorg.
Voorlopig geniet ik eenvoudigweg van de ‘bijna kikkers’. Ze zijn zo vertederend!

Zingen met vier pootjes
Laatst had ik het programma Bloed, Zweet & Tranen van SBS6 opgenomen, en toen ik daar later nog op diezelfde avond naar ging kijken, was het een heerlijk momentje meezingen met al die oude nummers. En de kikkervisjes – waarvan een aantal inmiddels al vier pootjes heeft – vonden het maar wát gezellig. Ze waren zelfs zó enthousiast, dat ze op de tafels klommen – lees: dat ze op de plantjes klommen – en mee begonnen te zingen!

(Oké, dat laatste verzin ik, want ze maken nog geen geluid, maar al het andere is de waarheid.)

Kikkervisje heeft inmiddels vier pootjes.
Kikkervisje heeft inmiddels vier pootjes.
Kikkertje


Kikkermomenten 2013

Andere kikkerjaren